NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman’ın Elazığ tweeti tartışma yarattı!

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncu Cedi Osman, oynayacakları Chicago Bulls karşılaşmasında atılacak her 3 sayılık basket için Elazığ’daki depremin mağdurlarına 100 dolar bağışta bulunacağını açıkladı ve sosyal medya karıştı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan milli basketbolcu, “Bu akşam oynayacağımız Cleveland Cavaliers-Chicago Bulls maçında atılacak her 3 sayılık basket için Elazığ’daki depremin mağdurlarına 100 dolar bağışta bulunacağım. Haydi, atabildiğimiz kadar atıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milli basketbolcunun bu paylaşımının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları belirtilen meblağın çok düşük olduğu gerekçesiyle büyük tepki gösterirken, bazı kullanıcılar ise basketbolcunun farkındalık yaratmak için bu yolu seçtiğini, maç sırasında bahsi geçecek bu kampanyanın tüm dünyanın dikkatini Elazığ’a çekeceğini savundu. Cedi, tartışmalar üzerine ikinci bir paylaşımda bulundu.

Cedi, “Yazılanların bir kısmını üzülerek okudum. Ben her türlü yardımı hep gizli yapıyorum. Bu sefer amaç özellikle gizli olmaması. Belki iki takımdan birileri katılır, fazla bağış olur. Ülkemizdeki depreme dikkat çekmiş oluruz, fena mı olur? Bu kadar nefret iyi değil…” ifadelerini kullandı.

Milli basketbolcunun ikinci paylaşımı sonrasında kendisine çok sayıda destek mesajı atıldı.

Cedi Osman’ın ismi kısa sürede Twitter gündemine girdi.

blank

ARDA TURAN’DAN CEDİ’YE DESTEK!

Cedi Osman’ın tweetlerinden sonra Arda Turan da bir paylaşımda bulunarak”Güzel yürekli kardeşim. Her 3 sayı için aynı rakamı ben de bağışlıyorum. Sabaha karşı ekran başındayız. Elinizi korkak alıştırmayın.” ifadeleriyle milli basketbolcuya destek çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.