Mustafa Sandal: Sanatçının siyasetçiyle yakınlaşması doğru değil

Yapımcılığını ve format tasarımını BBO Yapım Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun , Sunuculuğunu Jülide Ateş’in üstlendiği “40” programı dün akşam Haber Global ekranlarında yayınlandı. Konuk Mustafa Sandaldı. Mustafa Sandal hiç bir yerde sorulmayan sorulara tüm samimiyetiyle yanıtladı.

Başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor. Jülide Ateş’in 9 Nisan Perşembe akşamı konuğu Mustafa Sandal oldu.

Mustafa Sandal, Jülide Ateş’in kendisine yönlendirdiği 40 soruyu yanıtladı, o soruların içinde şimdiye kadar hiç sorulamayanlar vardı. Sandal bütün içtenliğiyle Emina Sandal’la olan evliliğinden ayrılığına, çocuklarından özel hayatına, müzik hayatına, Tarkan’la olan rekabetlerine, estetik ameliyat iddialarına kadar pek çok soruyu içtenlikle yanıtladı.

İşte Mustafa Sandal ile 40’dan satır başları:

GIDA STOĞU YAPTIM! AMA ABARTMADAN.

Mustafa Sandal yaşadığımız süreç için “Evden çıkmıyorum. Evin dışında yaptığım aktivitelerimi evin içine taşıdım. Eve stüdyo kurdum. Sporumu evden yapıyorum. Çocuklar evde olduğu zaman birlikte dizi, film ve oyun aktivitileri yapıyoruz. Dışarı ile temas etmemeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. Markete gidip gıda stoğu yaptı mı sorusunu ise “Ona gıda stoğu diyebilir miyiz? Evet diyebiliriz ama abartmadan… Şiddetli bir türbülansda bir pilotun tavrı gibi, pilotun göstergelerden yüzünü çevirme lüksü yok. Bizler de bu toplumun bireyleri olarak dikkatli olmalıyız, kontrollü olmalıyız ama panik yapmamalıyız. Markete gidip de 3 aylık 5 aylık stok yapacak bir durum yok, yettiği kadar, yeteceği kadar stok yapmak gerekiyor ama bunu abartmamak gerekiyor…” dedi.

blank

SERRA YILMAZ İÇİN KONTROL DIŞI REAKSİYONDA BULUNDUM

Jülide Ateş’in “Serra Yılmaz’a merhamet vatana ihanet midir?” sorusuna Mustafa Sandal “Değil. Günün sonunda insan insandır. Fakat beni bilen bilir, sahneye Türk bayrağı ile çıkan, çocukluğumdan itibaren ülkemden uzaklarda yaşadığım için milliyetci bir şeklim vardır. Bir anlık rekleksle verdiğim cevaptı. ‘Türk olarak doğmam benim hatam değil’ cümlesini görünce, biraz kontrol dışı bir reaksiyonda bulundum” dedi.

SANATÇILARIN SİYASETÇİLERLE YAKINLAŞMASI DOĞRU DEĞİL

Jülide Ateş, 2014 yılnda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakanlığı döneminde Sandal’ın havalimanında karşıladığını ve bu karşılamanın o dönem çok konuşulduğunu da hatırlatıp, “Sanatçıların siyasetçilerle yakınlaşması doğru mu?” sorusunu yöneltti.

Sandal bu soruyu şöyle yanıtladı: “Bir akaryakıt firmasının reklam yüzüydüm, bir sosyal sorumluluk projemiz vardı ve emniyet kemerine dikkat çekmek istiyorduk. Yayın için çok prosedür gerekti, ben de bir yakınım vasıtasıyla Cumhurbaşkanımıza ulaşmış ve yardım istemiştim” dedi.

Sandal, sanatçıların siyasetçilerle yakınlaşması doğru mu sorusuna ise “Sanatçı işine bakmalı, sanatçı işini yapmalı, sanatçı üretimdeki konsanstrasyonuna odaklanmalı, sanatçının birinci kafası üretim ve topluma yansıttığı enerji olmalı” dedi.

EMİNA İLE YENİDEN EVLENMEM!

Jülide Ateş’in “Emina Jahovic ile yeniden evlenmeyi düşünür müsün?” sorusunu ise Mustafa Sandal şöyle yanıtladı: “Hayır. Onun adına konuşmayayım ama, pekiştirdiğimiz dostluğumuzu zedelemeyiz. Bir sürü gereksiz tortu bir tarafa itildi, gerçek değerli ve kıymetli olan çocuklarımıza olan sevgimiz, birbirimize olan saygımız gerçek yerine oturdu. Bunu tehlikeye atacak hiçbir hareketi ne ben ne Emina yapmayız. Bence hayır” dedi.

BOTOX YAPTIRDIM. BAHAR NEZLESİ OLDUM GÖZ KAPAKLARINI ALDIRDI DEDİLER!

Mustafa Sandal, Jülide Ateş’in “Hiç değişmiyorsun. estetik yaptırdın mı?” sorusuna ise “Botox yaptırdım. İlk yaptırdığımda biraz fazla mı kaçtı ne, gülemiyorum edemiyorum. Hemen de geçmiyor etkisi… Benim için mimiklerim çok önemli, aman abi fazla kaçırma diyorum şimdi… Göz kapaklarımı aldırdım haberleri çıktı. Bahar nezlesi olduğum bir andı. Alışveriş merkezinde görüntülendim, ‘Ne oldu Mustafa’ya’ diye haber çıktı. Göz kapaklarını aldırdı yazdılar. Doktor bir arkadaşım var ona sordum, meğer varmış gerçekten böyle bir ameliyat ama, ben gözkapaklarımı aldırmadım” cümleleriyle yanıtladı.

TARKAN’LA ARALARINDAKİ REKABETTE SANDAL GÖLGEDE Mİ KALDI?

40’ın tansiyonu yüksek sorularından bir tanesi de Jülide Ateş’in Tarkan’la olan rekabeti hatırlattığı soru idi. Ateş, “Tarkan’la aranızdaki rekabette gölgede mi kaldın?” sorusunu Mustafa Sandal, polemiğe fırsat vermeyecek şekilde yanıtladı. Sandal: “Benim yıldızlık kavramımda, gücün şarkılarda barındığına inanıyorum. Herkes yalan, şarkı gerçek. Bütün makyaj silindiğinde, bütün cila gittiğinde geriye şarkılar kalacak. Bir gün bizler de gideceğiz, geriye şarkılar kalacak. O starlık kavramı dediğin şey, gerçek olmayan bir illüzyon. Her şey yalan, şarkı gerçek. Ben bu dünyaya gerçek olan şarkılar bıraktım. Cevabım çok netti!” dedi!

Mustafa Sandal’ın konuk olduğu 40’da öne çıkan cümlelerden bazıları ise şöyle oldu:

Emina’yı ilk gördüğümde çok sevdim. Büyük de bir aşk yaşadık. Bu aşkı başka bir formda yaşamaya devam ediyoruz. Aşk bitti sevgi kaldı.

Koşu bandımın yanında bir çiçeğim vardı, ayrılırken onu alarak evden çıktım!

Boşanmamızın 8-9 ay öncesinde ayrılmıştık ve boşanma bizim için netleşmişti! Dışarıyla intikal ettiğinde biz boşanmanın duygusal aşamasını geçmiştik.

Başka bir kadından baba olmam. Geç baba oldum. Büyük konuşmuş olabilirim, ama öyle bir arzu hissetmiyorum. Burdan sonraki periyodda işime, şarkılara konsantre olmak istiyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.