Mustafa Sandal doğru insan değilmiş!

Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz yıl, on yıllık eşi Emina Jahovic’ten boşandıktan sonra, instagram hesabından Gülnur Tutumoğlu’nun yüzünün yarısı görülecek şekilde fotoğraf paylaşarak aşkını ilan etmişti. Kısa süre sonra ayrılan çiftten Avukat Gülnur Tutumoğlu önceki akşam Etiler’de görüntülendi.

Görüntülenmekten rahatsız olan Tutumoğlu gazetecilerin ısrarlı sorularına dayanamayarak “Mustafa’yla kısa bir birlikteliğimiz oldu, ama ben Mustafa’nın doğru insan olmadığının farkına vardım ve ilişkimi bitirdim. ‘Gel Bana’ şarkısı da o zaman hazırdı zaten, şarkının kime yazıldığı biraz muallak.” Diyerek kafaları karıştırdı. Mustafa Sandal ‘Gel Bana’ şarkısını ayrıldığı son sevgilisi Melis Sütşurup için yazdığını söylemeşti.

blank
Gülnur Tutumoğlu
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.