Burak Özçivit’in yeni partneri belli oldu!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit’in ‘Diriliş Osman’ dizisindeki partneri belli oldu. 2017 Best Model of Turkey birincisi Aslıhan Karalar, Şeyh Edebali’nin kızı ‘Malhun Hatun’ rolünü canlandıracak.

‘Diriliş Osman’ dizisinde Burak Özçivit’in partneri belli oldu. Şeyh Edebali’nin kızı ‘Malhun Hatun’ rolünü 2017 Best Model of Turkey birincisi Aslıhan Karalar canlandıracak.

Karalar, Şeyh Edebali’nin kızı ‘Malhun Hatun’ rolünde Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarında yaşamış bir İslam ilahiyatçısı olarak karşımıza çıkacak.

blank
Aslıhan Karalar

DERS ALMAYA BAŞLADI

Aslıhan Karalar, rolü için tarih dersleri almaya başladı.

Oyuncu, Riva’da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri de görüyor. Kadın oyuncuların, dizi için yemek pişirme dersi de aldığı öğrenildi.

Oyuncular haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

Burak Özçivit, yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.