Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’in ölüm nedeni ortaya çıktı!

Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez, 6 Kasım’da apar topar hastaneye kaldırıldı. Evinde komaya girmiş halde bulunan Sema Bekmez’in şüpheli ölümünü ardından yapılan otopsi sonucu geldi. Bekmez’in kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

2000 yılında Sema Bekmez ile nikah masasına oturan Murat Göğebakan’ın bu evliliğinden bir çocuğu dünyaya geldi. Murat Göğebakan, kansere yakalanmasının ardından Sema Bekmez hakkında yaptığı “beni aldattı” açıklaması ile magazin gündemine bomba gibi düştü. 2011 yılında boşanan çiftten Sema Bekmez, 6 Kasım tarihinde evinde komaya girmiş bir halde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan Bekmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölümü şüpheli bulunan Bekmez’le ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Bekmez’in ev arkadaşı, verdiği ifadede “Ağzından beyaz renkli sıvı gelmişti. Ambulansı aradım” dedi.

Sabah’ın haberine göre, Adli Tıp Kurumu, Bekmez’in kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonrası “Ölüm nedeni kalp damar yetmezliği” raporunu verdi. Savcılık ölüm üzerindeki şüpheli durum kalktığı için dosyayı kapattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.