Alişan’ı kızdıran Buse Varol sorusu!

Şarkıcı Alişan, oğlu Burak ile oyun eğlence alanında görüntülendi. Eşi Buse Varol, annesi ve kendisi hakkında çıkan haberler gündemde olan Alişan, Buse Varol ile ilgili ortaya atılan iddialarla ilgili sorulara tepki gösterdi.

Şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğeni ile bir oyun alanında görüntülendi. Yakın zamanda eşi Buse Varol ile kötü günleri geride bıraktıkları haberleri ile gündeme gelen Alişan o dönemle ilgili olarak, “Her şey normale döndü artık” dedi. Ünlü şarkıcıya, “Anneniz ile eşinizin arası düzeldi mi? sorusu da soruldu. Alişan bu soruya, “Bir şeyler yazıp çiziyorlar! Ne diyeyim yani” şeklinde sitemkar bir yanıt verdi.

blank

ALİŞAN’I KIZDIRAN BUSE VAROL SORUSU

Alişan’a eşi Buse Varol ve ailesinin de dahil edildiği küslük konusu da soruldu. Alişan bu soruya, “Aile meselesi, boş verin. Kimse de konuşmasın, kimsenin haddine değil. Annesi, babası, yok osu, yok busu. Bu konular beni sıktı, yeter artık” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.