Muhteşem İkili’nin muhteşem çiftleri

Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan ve Zafer Algöz’ün de kadrosunda yer aldığı dizi aksiyonuyla olduğu kadar duygusal sahneleriyle de büyük beğeni topluyor.

Zıtlıktan doğan uyumlar…

Kaybettiği eşinin intikamını almak için hayata tutunan Barca’nın (İbrahim Çelikkol); MKC’nin kardeşi Nilüfer (Özge Gürel) ile yolları beklenmedik şekilde kesişince ortaya keyifli sahneler çıktı. Her karşılaşmada atışan iki karakterin ileride romantik sahneler yaşayıp yaşamayacağı şimdiden büyük merak konusu.

Vazgeçilmeyen sevgiler…

Evliliklerini sürdüremeyen ancak birbirlerini de sevmekten vazgeçmeyen MKC (Kerem Bürsin) ile Yağmur’un (Öykü Karayel) hayatı; MKC’ye atılan iftirayla değişti. Ancak bu durum bile birbirlerine olan bağlılıklarını etkilemedi. MKC ile Yağmur’un yeniden bir araya gelip gelmeyeceği ise akıllardaki bir diğer soru işareti.

Muhteşem İkili yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

blank
İbrahim Çelikkol – Özge Gürel
Kerem Bürsin – Öykü Karayel
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.