Müge Anlı’nın canlı yayında sağlık çalışanlarını hedef alması gündem oldu

Sabah kuşağı programıyla geniş bir izleyici kitlesine sahip olan program sunucusu Müge Anlı’nın bir hastanede yaşadığı olay geniş yankı uyandırdı. Anlı’nın canlı yayında sağlık çalışanlarını hedef alması sosyal medyada gündem oldu.

Çin’den başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınınıa karşı mücadele eden sağlık çalışanları dünyada olduğu gibi Türkiye’de de öne çıktı. Çok sayıda sağlık çalışanı yoğun mesai temposuyla çalışarak vatandaşa hizmet ederken virüs de kaptı. Çok sayıda hastane ve poliklinik acil olmayan tüm randevuları ve ameliyatları iptal edip, salgına karşı mücadele etmeye devam ediyor.

”O ZAMAN KAPATIN HASTANELERİ”

Bu süreçte ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’nın gittiği bir hastanede yaşadığı olay büyük yankı uyandırdı.

Migren ağrısı nedeniyle hastaneye gittiğini ve kendisine arabada da olsa iğne yapılmadığını belirten Anlı’nın “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın…” ifadesi sağlık çalışanlarının tepkisini çekti. Ünlü televizyoncu, kendis,ne iğne yapılmamasını ”O zaman kapatın hastaneleri” sözleriyle eleştirdi.

blank

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Anlı’nın açıklamaları sosyal medyada gündem olurken, başarılı sunucuya sağlık çalışanlarına karşı ortaya koyulan şiddeti meşru kıldığı yönünde eleştirel yorumlar yapıldı.

Bazı vatandaşlar sosyal medyada ”Senin girmek istemediğin o hastanede doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları virüsle burun buruna yaşıyor’ ve benzeri mesajlar paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.