Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun nikah tarihi belli oldu!

Canlı yayında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın nikah tarihi de belli oldu. Ünlü televizyoncu Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu 25 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek sade bir törenle nikah masasına oturacak.

@gazetemagtv Müge Anlı evlilik açıklaması #mügeanlı #evlilik #medya #gazetemag #haber #gündem #wedding #tiktok ♬ orijinal ses – gazetemagtv

Müge Anlı geçtiğimiz gün canlı yayında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurması ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Müge Anlı, “Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum. Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma teşekkür ederim. Bu kararı kendim açıklamak istedim” sözleri ile güzel haberi duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal’ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.