Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal: Bavulumu toplayıp İstanbul’a geldim

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veren ve başarılı performansıyla son dönemde adından söz ettiren Sinem Ünsal, TÜRSAK Vakfı YouTube kanalında yayınlanan Senaryo Sohbetleri isimli programa konuk oldu.

Daha önce Siyah Beyaz Aşk ve Kızım gibi dizilerde oynayan Ünsal, Mucize Doktor ile kazandığı popülarite ile birçok markanın da dikkatini çekti. Genç oyuncu son olarak bir şampuan firmasının reklam yüzü oldu. Ünsal, önceki gün katıldığı yayında oyunculuk macerasının nasıl başladığını şu sözlerle anlattı:

“Hep oyuncu olmak istiyordum. Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olduktan sonra bavulumu toplayıp İstanbul’a geldim. Oyunculuk eğitimi almaya başladım. Ders ücretlerini karşılamak için bir yayınevinde editör asistanı olarak çalışıyordum. ‘Çoban Yıldızı’ dizisinden gelen teklifle kariyerim başlamış oldu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.