Milli Eğitim’den Habertürk’e yalanlama geldi!

MEB, "21 Eylül'de hangi sınıf düzeylerinin aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmemiştir" açıklamasını yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ile genelge gönderildi. Habertürk’ün yayımladığı genelgeye göre, 12. ve 8. sınıflar 21 Eylül’de okula başlayacak. 21 Eylül’den 3 hafta sonra tüm kademelerin açılması planlanıyor. Koşullar uygun olursa 1. ve 2. sınıfların başlatılması da sağlanacak. Ara sınıflar ekimde açılacak.

BAKANLIK HABERİ YALANLADI

MEB, “21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmemiştir” açıklamasını yaptı.

MEB, bakanlıktan 81 il milli eğitim müdürlüğüne yüz yüze eğitim genelgesi gönderildiğine ilişkin haberle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Habertürk Televizyonu tarafından servis edilen ‘MEB’den yüz yüze eğitim duyurusu’ şeklindeki son dakika haberi, gerçeği yansıtmamaktadır. 21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmemiştir. Bu konuda bakanlığımız kaynakları tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Bakanlığımız çalışma alanındaki konulara ilişkin resmî iletişim kaynaklarımız tarafından paylaşılmayan-teyit edilmeyen açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.