Fatih Altaylı, Habertürk’ten ayrıldığını açıkladı

Habertürk’te “Teke Tek” programının sunuculuğunu yapan gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk’ten ayrıldığını açıkladı. Altaylı köşesinde “Bana katlanan herkese teşekkürler” başlıklı yazısında veda mesajı paylaştı.

Habertürk’te yayınlanan “Teke Tek”, “Teke Tek Özel” ve “Teke Tek Bilim” programların sunuculuğunu yapan gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk’ten ayrıldığını açıkladı.

Altaylı köşesinden veda yazısı paylaşarak, “Dün 15 yıldır çok yakın çalıştığım ve güvendiğim Sevgili Kenan Tekdağ’la konuştuk. Yolları ayırmaya karar verdik. Doğrusunu isterseniz bu kararı Turgay Ciner ile konuşmadan hayata geçirmek istedim. Konuştuğumda “Gitme” dese kalmak zorunda kalırdım” ifadelerini kullandı.

Altaylı bundan sonrası için bir planı olmadığını aktararak, “Belki uzun, belki kısa bir tatil. 40 yıldır yazmak dışında bir iş yapmadım. Muhtemeldir ki, kendi köşemde, kendi halimde bir şeyler yazarım.” dedi.

Altaylı “Bana katlanan herkese teşekkürler” başlıklı yazısında, “Ciner ailesine 18 yıllık her şeye rağmen keyifli ve öğretici yolculuk için gerçekten teşekkür ediyorum.

Sonuçta bugün Habertürk’e veda ediyorum.

Türkiye’nin, Türkiye’de medyanın en zor döneminin 18 yılını birlikte yaşadık.

Başka hiç kimse ile bu kadar uzun süreli bir beraberliği, hele hele bu dönemde asla beceremezdim, beceremezdik.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.