MFÖ Bir Kez daha Vadi Açıkhava sahnesinde

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, US Polo Assn. Açıkhava Konserleri Kapsamında, 21 Eylül Cumartesi gecesi Türk müzik sahnesinin efsanevi grubu MFÖ’yü ağırlıyor. Temmuzda da Bir konser veren MFÖ Bir Kez daha Vadi Açıkhava sahnesinde

Bu Yazin başında Açılan ettik kısa surede ünlü Yıldızların gözde konser mekanı Haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya, US Polo Assn. Açıkhava Konserleri serisi ile devam ediyor.

1971’de ‘Türküz Türkü Çağırırız’ plaklarıyla veren MFO, 1984’te çıkan ‘Ele Güne Karşı’ albümüyle Birlikte Toplam 13 albümde (en iyi 3, 10 stüdyo albümü) başlangıç kariyerlerine dillere dolanan sayısız şarkılarıyla adlarını şimdiden Türkiye Tarihine altın harflerle yazdırdı. Mazhar Alanson, Fuat Güner Özkan Uğur’dan OLUŞAN grup temmuzda çıktıkları Vadi Açıkhava sahnesine bu kez, US Polo Assn ettik. Konserleri Kapsamında dönüyor. 50 Yila yaklaşan müzik geçmişleriyle üç nesle seslenen MFÖ Farklı yaşlardan OLUŞAN Bir hayran kitlesine sahipler. Vadi Açıkhava, 5 bin Kişinin Hepatit Bir ağızdan söyleyeceği ‘Ele Güne Karşı’ akşamı 21 Eylül cumartesi, ‘Güllerin İçinden’, ‘Mazeretim Var Asababiyim Ben’, ‘Olduramadım, ‘Vurgun Yedim’ şarkılarının sözleriyle yankılanacak.

İstanbul’un unutulmaz konser Mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine Bir ruhu Olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar Boyunca Şehrin buluşma noktası olma ettik vardır en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle Insa havale. Vadi Açıkhava, etek konforlu dev settlement alanıyla hem de Rahat Bir Görüş ettik dinleme imkânı tanıyan açık kullanıcının alanı ile yaz Boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.

US Polo Assn. Açıkhava Konserleri eylülde on iki konserle oğul bulacak:

22 Eylül’de Karadeniz Gecesi ile müzisyenliğinin yanısıra oyunculuğu ile oğul dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman; İmera, Merve Yavuz Ekin Uzunlar sahnede ettik olacak.

Eylül programının kapanışını imkb 27 Eylül’de Türk pop müziğinin Güçlü sesi Funda Arar olarak yapacak Sevilen ettik.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.