“Meyhanede” lezzet ve boğaz tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor

2021 yılında bu yana Kuruçeşme Sortie’nin içinde yer alan Meyhanede restoran, Haziran ayında geçen bu yılın sezonunun açılışını gerçekleştirmiş ve yaza merhaba demişti.

Açıldığı bu yana hem mutfağı hem konumunda bulundukları yerli ve yabancı misafirlere uğrak yeri olan Meyhanede, kasım ayına dek ağırlayacağı her misafirini boğazın eşsiz görüntüsüne ve lezzete ulaştırmayı uğurlamayı hedefliyor.

Genç iş insanı Onur Erol’un işletmeciliğini üstlendiği Meyhanede, mutfağını ise meslekte 50. yılını deviren usta şef Ahmet Yavuz’a emanet ediyor. restoran; soğuk mezelerden ara sıcaklara, ana yemekten tatlılara kadar yerli ve yabancı tüm misafirlerden tam yer almıyor.

blank

18 çeşit mezenin yer aldığı kurallar; Girit ezmesinden, avokado soslu karidese, hollandez sosla harmanlanan ve pazı yaprağında ikram edilen levrekten, özel tarifeyle hızla arnavut ciğere kadar konukları geniş yelpazede bir lezzet şöleni bekliyor. Bu lezzet şölenine atom, humus, köpoğlu, fava kalamar ve karidesleri barındırıyor.

Ana yemeklerde ise, şefin 50 yıllık tecrübesini kullanarak özel tarifle hazırladığı meyhanede köftenin yanı sıra; bonfile, dana, kuzu pirzola, tuzda balık, somon ve levrek gibi balık çeşitleri yer alıyor. Meyhanede, misafirlere özel kalıbı taze istakozların yer aldığı havuzuyla da dikkat çekiyor. İsteyen misafirlere taptaze ıstakozlar bu havuzdan alınıp pişirilerek servis ediliyor.

Tatlılarda ise dondurmalı irmik helvası, krokanlı vanilyalı parfe, limonlu ve vişneli şerbet yer alıyor.

Kuruçeşme’deki Sortie kompleksinin içinde, deniz yolculuğu yer alan Meyhanede kasım ayına dek siz lezzet tutkunlarını bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.