Meryem Uzerli’den beklenmedik hamle

Meryem Uzerli, Mısırlı Bassel Alzaro’dan ayrıldıktan sonra sosyal medyadaki fotoğraflarını sildi ve takip etmeyi bıraktı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’den beklenmedik hamle! Meryem Uzerli, Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile evlenme arifesinde olduğu konuşulmuş ancak güzel oyuncu ani bir kararla sevgilisiyle yollarını ayırmıştı. Kuliste konuşulanlara göre ikili, mesafeler nedeniyle bu ilişkisini çok yürütemedi ve ayrılık kararı aldı. Ancak çiftin ayrılığı dostane bitmedi!

İPLER KOPTU

Uzerli, birçok kez tatile gittiği erkek arkadaşıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını silerek, aralarındaki sorunun ciddiyetini gözler önüne serdi. İlişkileri tatsız bir şekilde sonlandıran ikili, birbirlerini takipten çıkardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.