Meryem Uzerli yine tükendi

Meryem Uzerli’nin ‘Bir hata yaptım’ dediği ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi 13. bölümde yani nisan ayında ekranlara veda edecek.

Meryem Uzerli’nin tükenmişlik sendromundan sonra büyük umutlarla başladığı ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi final yapıyor. Bu akşam 8. bölümü yayımlanacak olan dizi, reyting listelerinde hayal kırıklığı yaşatınca 13. bölümde yani nisan ayında bitirilme kararı verildi. Bölüm başı 170 bin TL alan Uzerli, dizi biter bitmez Berlin’e geri dönecek.

HATA MESAJINA YAPIMCIDAN UYARI

Aynı gün yayımlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisini reytinglerde geçemeyen yapımın yerine ise ‘Hanımköylü’ yayımlanacak. Ayrıca geçen hafta dizinin final yapacağını öğrenen Uzerli, “Bir hata yaptım ve şimdi bir deneyim yaşıyorum. Bir oyuncu için her deneyim büyük bir hediye. Hatalar yapmaktan korkma’’ diyerek sosyal medyadan içini dökmüş yapımcısının sert uyarısından sonra mesajı silmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.