Meryem Uzerli dizi öncesi evlenecek

Meryem Uzerli, ATV’nin fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ın kadrosuna katıldı. İş adamı, sevgilisi Alp Özcan ile dizi sezonu başlamadan dünyaevine girecek.

‘Gecenin Kraliçesi’ dizinde hayal kırıklığına uğrayan Meryem Uzerli’nin şimdi de ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosuna dahil olacak. Uzerli, başrolünde Oktay Kaynarca’nın rol aldığı dizinin yeni bölümleri için Ağustos’un ikinci haftasında kamera karşısına geçecek.

YÜZÜK ZATEN TAKILMIŞTI

Kısa süre önce sevgilisi Alp Özcan’dan evlenme teklifi alan ve kabul eden oyuncunun ikinci bombası ise ‘evlilik.’ Güzel oyuncu dizi çekimleri başladıktan sonra haftanın yedi günü uzun saatler çalışmak zorunda kalacak. Bu nedenle iş adamı Alp Özcan Uzerli’ye düğün tarihini öne çekmek için ısrar ettiği konuşuluyor. İkilinin yakın çevresinin iddiasına göre düğün çok kısa süre içerisinde, dizi çekimleri başlamadan gerçekleşecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.