Merve Boluğur imaj değiştirdi

Şu sıralar eşi Murat Dalkılıç’tan boşanacağı yönünde haberlerle gündemde olan ve rol aldığı dizi reytinge yenilen Merve Boluğur imaj değiştirdi.

Boluğur, yıllardır görmeye alışık olduğumuz siyah saçlarını griye boyattı. Yeni halinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Merve Boluğur’a takipçileri övgüler yağdırdı.

blank

Merve Boluğur kimdir?

Kalabalığın içinde pembe elbisesi ile dikkat çeken Merve Boluğur şöhret kapısını ‘Acemi Cadı’ dizisiyle araladı. 1987 doğumlu Merve, canlandırdığı Ayşegül karakteri ile şöhrete kavuştu.

Genç yaşta iş hayatına atılan Merve Boluğur, bunu bir avantaj olarak değerlendiriyor. “Bu işe tam zamanında başladım. Ailemin desteği de ayaklarımın yere daha sağlam basmasını sağladı. Erken yaşta çalışmaya başlamak, insanı olgunlaştırıyor.”

Merve Boluğur 2 sezon ekranlarda olan dizisinin ardından 2007 yılında başrollerini Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın paylaştığı “Aşk Yeniden” isimli dizi ile seyirci karşısına çıktı. Düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filmi ile beyazperdeye adım attı. Sonrasında rol aldığı Gomeda ve Hoşçakal Güzin adlı sinema filmileriyle camiadaki yerinin kalıcı olduğu ispatlamış oldu.Genç oyuncu kısa sürede reklam filmlerinin de aranılan ismi oldu.

Bir deri firmasının tanıtım yüzü olan Boluğur, ara verdiği setlere “Kül ve Ateş” dizisindeki Hayal karakteri ile geri döndü.

Merve, uzak kalışın nedenini ““Acemi Cadı”da iyi bir çıkış yakaladım. Devamında çok daha iyi bir projede yer almak istedim, o yüzden acele etmedim. Ayrıca canlandıracağım karakter de öncekinden farklı olmalıydı.” sözleriyle açıkladı.

Rolünü “Hayal çok eğlenceli bişr kız ve oynarken müthiş keyif alıyorum” diyerek anlatan Merve’nin bu mutluluğu uzun sürmedi. Kadrosunda birbirinden usta isimleri biraraya getiren dizi reyting savaşının kurbanı oldu ve yayından kaldırıldı.

Merve Boluğur ardından Küçük Sırlar dizisi ile izleyici karşısına çıktı.Dizide zengin bir ailenin kızı olan Ayşegül’ü canlandıran genç oyuncu , izleyiciden tam not aldı. Boluğur, dizide Sinem Kobal’ın sevgilisini elinden almaya çalışan zorlu bir rakibi canlandırdı.

Küçük Sırlar’ın final yapmasının ardından Merve Boluğur Kuzey Güney dizisi ile ekranlara gelmeye başladı. Merve Boluğur, dizide Kuzey’in aşkı Zeynep karakterine hayat verdi.

Merve Boluğur, 2015 yazında popçu Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.