Melek Mosso “Kirpiklerin” ile tüm dijital platformlarda yerini aldı

Müzik dünyasının tarzı ve yorumu ile fark yaratan ismi Melek Mosso, zirve yarışını bırakmayan “Hayatım Kaymış” şarkısının başarısının ardından sözü ve müziği Kalben’ e ait olan yepyeni teklisi “Kirpiklerin” ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Melek Mosso ; Bir Mayıs gününde telefonuma gelen mesajın heyecanıyla ilk kez dinlediğim “Kirpiklerin” şarkısı için mesajda Sevgili Kalben “seni duydum şarkıda” demişti. Kalben tarzının her şarkısı, her cümlesi kalbimde bir yerlere dokunur. Onun kaleminden bu büyük duyguya dönüşen “Kirpiklerin” şarkısını yorumlamak benin için büyük mutluluk oldu. Değerlim Genco Arı’yla başka bir soundun peşine düştük. Şarkının melodisini hiç bozmadık. Her şarkının illa nakaratı olacak diye bir şey yoktu. Biz de “Kirpiklerin” o şarkılardan ayrı dursun istedik, tıpkı Kalben’in yazdığı gibi. Göğsümden bir parçayı koparıp yanına iliştirdim bazı mısraların, sesimdeki pus çöktü yükseldiğim yerlere, yağmurda ıslanmış Arnavut kaldırımlı sokaklarda yürümek gibiydi benim için “kirpiklerin”i söylemek. sözcükleriyle şarkının hikayesini anlattı.

blank

Yönetmenliğini Murat Joker ’in yaptığı “Kirpiklerin” şarkısında Melek Mosso’ya oyuncu Serkan Sağdıç eşlik etti. Bu sefer farklı bir Melek’i göstermek istedik. Kimsenin görmediği ama var olan o kadının artık içimden çıkma zamanı gelmişti. Bunu yapabilecek en iyi kişinin Murat olduğunu biliyordum. Öyle de oldu. Klipte piton yılanı ile kamera karşına geçen Mosso o anları; Klipte bir de piton yılanımız vardı. Yılanla çekim yapmanın zor olduğunu çekim esnasında boğazıma dolandığında ve kulağıma doğru geldiğinde anladım. Tüylerim diken diken oldu. Çekimi durdurmak ve ara vermek zorunda kaldık ama korkmadım, sözleriyle dile getirdi. Melek Mosso klip çekimleri esnasında “yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar” diye espri yaparak yılanla olan gerilim dolu çekimler esnasında kendini ve ekibi rahatlatmaya çalıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.