Mehmet Dinçerler’den Hadise’ye borç şoku!

Hadise ile Mehmet Dinçerler ayrılığı sonrası ilk adımlar atılmaya başladı. Mehmet Dinçerler, evliyken oturdukları evi boşaltma kararı aldı. Ancak evi boşaltırken 6 aylık kira ve depozito borcunu eski eşi Hadise’ye yıkıp gitti. Ünlü şarkıcıya destek, ev sahibi İbrahim Çelikkol’dan geldi.

Şarkıcı Hadise, iş insanı eşi Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kalmış ancak evlilikleri anlaşmazlık sebebi ile sona ermişti. Takı vb. pek çok konuda yaşadıkları anlaşmazlıklar ile gündeme gelen Hadise ile Mehmet Dinçerler hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. TV8’de yayınlanan 2. Sayfa adlı programın iddiasına göre; Mehmet Dinçerler, boşandıktan sonra evdeki robot süpürgeyi ve gümüş tepsiyi alıp gitti.

İBRAHİM ÇELİKKOL’DAN HADİSE’YE DESTEK

Bununla da yetinmeyen Dinçerler, oturdukları evi boşaltırken eski eşine de borç taktı. Oyuncu İbrahim Çelikkol’un kiracısı olan eski çiftten Mehmet Dinçerler, iddiaya göre evin 6 aylık kirasını ve depozitosunu ödemedi.

İbrahim Çelikkol, Hadise’ye destek çıktı. Ve istediği kadar evde oturabileceğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.