Merve Özbey ve Erdem Kınay, Kıbrıs Girne’de ki Chamada kulüpte sahne aldı

Başarılı sanatçı Merve Özbey ve Aranjör Erdem Kınay, sevgililer gününde Kıbrıs Girne’de ki Chamada kulüpte sahne aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü dünya evine giren Özbey, düğün sonrası 2 günlük aranın ardından soluğu sahnelerde aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özbey, “14 Şubat sizin için nasıl geçti?” sorusuna, “Valla keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk sevgililer günümüz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan beyden bir hareket yok. ‘Çiçek yok mu?’ diye sorduğumda, ‘Yok’ dedi bana, peki dedim önceden neden vardı? güldü her şey evlenene kadardı dedi. Tabiki şaka yapıyormuş. Sağolsun kulisi çiçekler ile donatmış ” cevabını verdi.

Düğün İçin 4,5 Ay Hazırlandık

Çok konuşulan bir düğüne imza atan Merve Özbey ve Kenan Koçak çifti Girne’ye beraber gelirken şarkıcıya “Düğününüz nasıl geçti? sorusu yöneltildi. Özbey, ” Hayalimin ötesinde bir düğündü, insanlar mutlu olsun diye çok çaba sarfettik. Yaklaşık 4.5 ay bu düğüne hazırlandık. Çok şükür karşılığını aldık. Demet Akalın, “Herkes 30 kıyafet değiştiriyor.” dedi bana bende 2 gelinlikle düğünü tamamladım. Allah evlenecek kızların yardımcısı olsun. O gelinlikle masaların arasında yürümek o kadar zordu ki şimdiden sabır diliyorum.” dedi

Elimiz Ayağımız Tutuyorken Çalışalım

Muhabirlerin “Evlilikten hemen sonra işinizin başındasınız.” demesi üzerine ” Biz eşimle çalışmaya programlıyız. O işine, ben sahnelere Allaha sukur elimiz ayagimiz tutuyorken çalışalım, tatili her zaman yaparız.” şeklinde cevap verdi.

Bebek İçin Doğru Zamanı Bekliyoruz

Yeni evli çifte bebek sorulurken “Allah nasip ederse çok istiyoruz. Dogru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne gore versin” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.