Burak Özçivit, yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Diriliş Osman’da sevenlerinin karşısına çıkacak olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit imaj değişikliğine gitti. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in yeni tarzı, sosyal medya takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olacak olan Diriliş Osman dizisinin çekimleri devam ediyor. Rolüne çok sıkı çalışan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in yeni imajı ise görenleri hayran bırakıyor.

Diriliş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, uzun saç ve kirli sakalları ile dikkat çekti!

Dünyaca ünlü dizi Diriliş Ertuğrul’un sezon finalinin ardından yeni sezonda Diriliş Osman olarak ekrana kaldığı yerden devam edecek. Dizide başrol oynayan başarılı oyuncu Burak Özçivit, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Dizilerde sürekli sakalsız görünen Burak Özçivit, yeni imajında saçlarını ve sakallarını uzattı.

blank
Burak Özçivit

Ne zaman yayınlanacak?

Hazırlıkları son hızıyla devam eden dizi TRT 1’den ATV’ye transfer olmuştu. Güçlü kadrosuyla yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Diriliş Osman’ın başlangıç tarihi ise geçen sene olduğu gibi Eylül sonu Ekim başı gibi olması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.