Mehmet Ali Erbil’in oğlu Ali Sadi önlemi: Ortalık çok tehlikeli!

Mehmet Ali Erbil, eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Restorandan çıkarken görüntülenen Mehmet Ali Erbil, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yaşadığı sağlık problemlerini geride bırakan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 2011 yılında yollarını ayırdığı eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi ile geçtiğimiz akşam iftar yemeği için bir araya geldi.

Mekandan çıkan Mehmet Ali Erbil, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Erbil, muhabirlerin, “Sizi çok sağlıklı gördük. Ailece iftar yaptınız sanırım.” sözlerini üzerine şunları söyledi:

blank

“Evet arkadaşlar. Ali Sadi ve annesi ile her ay olduğu gibi yine bir araya geldik. Hayırlı bayramlar herkese. Bayram gelmedi ama şimdiden kutluyorum. Nice bayramlara sağlıkla, sıhhatle… Oğlumla annesi ve amcası ile birlikte aylık rutin toplantımızı yapıyoruz. ‘Okul nasıl gidiyor, dersler nasıl gidiyor, ne gibi önlemler alabiliriz?’ bunlar konuşuyoruz. Her velinin yapması gereken bir şey. Başıboş bırakılmaması lazım asla, ortalık çok tehlikeli. Bir problem yok, olduğunda babası burada. Boyu da beni geçti.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.