Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki sevgilisiyle evleniyor

Mehmet Ali Erbil ile genç sevgilisi Gülseren Ceylan canlı yayında evlilik iddialarını doğruladı. Mehmet Ali Erbil’in yanına taşındığını açıklayan genç sevgilisi “Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor” dediği şovmenden çocuk sahibi olmayı da istediğini dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil ile aynı evi paylaşmaya başladığı 42 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan canlı yayında aşk hayatları hakkında konuştu.

Mehmet Ali Erbil’in yanına taşındığını açıklayan Gülseren Ceylan “Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor” dediği şovmenden çocuk sahibi olmayı da istediğini dile getirdi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen aylarda katıldığı bir programda ’66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm’ açıklamasını yapmıştı.

Daha önce 5 kez evlenen şovmen yakın bir zamanda altıncı evliliğini yapmaya hazırlanıyor.

blank

Şovmen Erbil, yaklaşık 5 ay önce Almanya’da yaşayan Gülseren Ceylan isimli genç kızla Instagram’dan tanıştı.

Almanya’dan İstanbul’a gelerek sanatçının Yeniköy’deki evine yerleşen Gülseren Ceylan, sanatçının evlilik teklifini kabul etti.

“ONUN KRİTERLERİNE UYUYORUM, CİDDİ BİR YOLDAYIZ”

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, Erbil’e ilgili şunları söyledi: “Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil’in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz. Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya’da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.