Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümü ile yarın akşam Kanal D’de

“Bu yol hak yoludur, ölmek var dönmek yok” sözleri ile Manisa’dan yola çıkan Şehzade Mehmed geçtiğimiz Salı izleyicisi ile Kanal D ekranında buluştu.

Mehmed’in babası Sultan Murad’ın vefatından sonra hakkı olan tahtı almak için çıktığı yolculuk ve bu yolculukta yaşadıkları seyirci tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Edirne’ye ulaştığında ise Çandarlı Halil Paşa’nın saraya giden yolda nasıl bir tavır sergileyeceği ise birinci bölümün en merak edilen konusuydu.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımları da yine büyük beğeni ile karşılandı. Şehzade Mehmed’e Edirne’nin kapılarının açıldığı, sahibi olduğu tahta kavuştuğu görüntüler hakkında oldukça konuşuldu. Sultan Mehmed Han’ın emri ile hazırlanan darağacı sahnesi ise 2.bölümün en merak edilen konusu.

Adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi, yarın akşam yeni bölümü ile Kanal D’de!

blank
Mehmed Bir Cihan Fatihi
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.