MasterChef Türkiye yayın günü değişti!

Masterchef Türkiye kendi gününde ve saatinde yayınlanmayınca merak konusu oldu.

Sevilen program O Ses Türkiye yarışmasının da sezona giriş yapması nedeniyle yayın gününü değiştirdi. TV8’in sevilen yarışması Masterchef Türkiye yeni bölüm yayın günlerine, 25. bölüm fragmanına ve yarışmaya katılacak isim Yekaterina Sungur’un kısa biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

MasterChef Türkiye programının, O Ses Türkiye yeni sezonunun başlaması nedeniyle yayın günleri değişti. MasterChef Türkiye yeni bölümleri pazartesi, salı ve çarşamba akşamları TV8 ekranlarına gelecek.

MasterChef Türkiye 25. Bölümü 7 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak ve yarışmacılar arasına yeni bir isim katılacak.

Daha önce Konya yöresine ait yaptığı yemekle şefleri şaşırtan Yekaterina Sungur, MasterChef Türkiye’nin yarışmacılar arasına katılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.