“Maraşlı”nın ilk bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesi heyecanı arttırdı

Yapımını ‘’Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı iddialı yapım “Maraşlı”nın ilk bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesi heyecanı arttırdı.

Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan eski asker Maraşlı’nın, hiç tanımadığı fotoğraf sanatçısı Mahur’un tehlikeye giren hayatını kurtardığı gün beklenmedik bir şekilde değişen hayatlarını konu alan dizinin ilk ön izleme sahnesi çok merak uyandırdı!

Yayınlanan ön izlemede; Maraşlı (Burak Deniz)ve can düşmanı Savaş’ın (Saygın Soysal) yüz yüze geldiği yüksek tansiyonlu sahnede, oyuncuların başarılı performansları da izleyiciden tam not aldı.

“Maraşlı’nın yayınlanan yeni tanıtımı heyecanı arttırdı!

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer aldığı dizi çok yakında ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.