Butterfly Chocolate, Tarhanoa ile bir kez daha dikkat çekiyor!

Çikolatada yenilikleri belirleyen ve keşfetmeye açık doğasıyla trendleri takip eden Butterfly Chocolate, Tarhanoa ile bir kez daha dikkat çekiyor!

Artizan çikolatanın öncü markası Butterfly Chocolate, Tarhanoa ile bir yeniliğe daha imza atıyor. Binlerce yıllık Anadolu geleneğinin bir ürünü olan tarhanayı çikolatayla buluşturarak çikolataseverlere şaşırtan bir birliktelik sunuyor.

Tarhanoa, Anadolu insanının elleriyle ve sabırlı bir çalışmayla üretilen tarhana ile Butterfly Chocolate’ın eşsiz artizan çikolatasını bir araya getiriyor. Tarhanoa ile sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya yeni bir çikolata sunan Butterfly Chocolate, daha önce görülmemiş bir tat ile keşiflerine bir yenisini daha ekliyor.

blank

Hiçbir katkı maddesi eklenmeden üretilen Tarhanoa, beyaz çikolatayı, Maraş tarhanası, kuşburnu ve frambuaz ile bir araya getiriyor. Tarhanoa, Butterfly Chocolate’tan dünyaya bir hediye.

Butterfly Chocolate, dünya trendlerini yakından takip eden ve keşfetmeye, öğrenmeye ve yenilenmeye hiç durmadan devam eden dinamik vizyonu ile çikolataseverlere lezzetli seçenekler sunmayı sürdürüyor.

Butterfly

2003 yılında kurulan Butterfly, butik bir pastane olarak başlayan yolculuğuna, kısa bir süre içinde el yapımı çikolatayı da ekleyerek, haute couture bir çikolata evi olarak devam etmektedr. Butterfly, dünyaca ünlü şeflerle bir araya gelerek seçkin deneyimleri geniş ürün çeşitliliğiyle sunmaktadır. Hiç durmadan keşfeden, gelişen, değişen, öğrenen ve yenilenen bir marka olan Butterfly, mevsimsel özelliklere göre farklı içeriklerin eklendiği yeni çikolatalarını haute couture anlayışına uygun olarak koleksiyonlar halinde hazırlamaktadır. Keşfetmeye meraklı, özgür doğasını dünya standartlarında ürünleri ve trendleri Türkiye’ye taşıyarak gösteren Butterfly, Bean-to-Bar çikolatanın da Türkiye’deki öncülerindendir. Çekirdekten bara, sürdürülebilir çikolata için dünyanın en iyi çiftliklerinden titizlikle seçtiği kakao çekirdeklerini kavurarak, kendi çikolatasını kendi üretmektedir.
Butterfly, adını aldığı kelebeklerin zarif ve özgün dünyasını çikolatanın lezzetiyle buluşturarak beş mağazasında ve internet sitesinde çikolataseverlere sunmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.