Volkswagen Arena, maNga ve An Epic Symphony ile ayağa kalkacak

Volkswagen Arena 18 Kasım’damaNga ve An Epic Symphony ile ayağa kalkacak

İstanbullu müzik severler, Türk rock müziğinin efsanelerinden maNga ile buluşmaya hazırlanıyor. An Epic Symphony konser serisi, 18 Kasım’da Volkswagen Arena’da Türk alternatif rock müziğin öncü gruplarından maNga’yı ağırlayacak. MTV Ödüllü grubun biletleri biletinial sitesi üzerinden satışa sunuldu.

Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, konser serileriyle kültür sanat hayatının zenginleşmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, 18 Kasım 2022’de ülkemizin en önemli rock gruplarından maNga’yı Night Flight Symphony Orchestra eşliğinde yeniden ağırlıyor.

blank

Hayatımıza 2001 yılında birçok türü birleştirerek yarattığı yeni müzik tarzı ve Türkiye’nin ilk animasyon klibiyle giren ve sonrasında “Bir Kadın Çizeceksin” şarkısıyla alternatif müzik severlerin kalbine taht kuran maNga, An Epic Symphony eşliğinde Volkswagen Arena Sahnesi’nde tam bir müzik şölenine imza atacak.

Türkiye’de konserleri mutlaka izlenmesi önerilen gruplar arasında ilk sıralarda yer alan maNga’nın An Epic Symphony ile birlikte gerçekleştireceği konserin biletleri biletinial sitesinde satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.