Manisa’da minik ellerden kuşlara yuva

Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi minikleri, 13. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında ağaçlara kuş yuvası asarak, kuşlara yuva kazandırdı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi, 13. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Çevrenin önemine değinilen etkinliklerde bu kez minik eller ağaçlara kuş yuvası asarak, kanatlı dostlarına yuva kazandırdı.

Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde (ÇKSM) gerçekleştirilen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, ÇKSM öğretmenleri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personellerinin de yardım ettiği etkinlikte minikler kuş yuvalarını ağaçlara asarken, kanatlı dostlarına yuva kazandırmanın mutluluğunu yaşadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.