Mahsun Kırmızıgül’den boşanan Ece Binay’dan ihanet iddialarına cevap

Mahsun Kırmızıgül ile ihanet nedeniyle boşandığı iddia edilen Ece Binay, geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülendi. Ece Binay, Mahsun Kırmızıgül’ün kendisini aldattığı yönünde çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu.

2016 yılında nikah masasına oturan Ece Binay ile ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün bu evliliğinden Lavin adındaki kızları dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay çifti Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davanın ardından tek celsede boşandı. Lavin’in velayeti anne Ece Binay’a verildi.

İHANET İDDİALARINA CEVAP

Boşanmanın ardından Ece Binay, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yansıdı. İhanet iddiaları sorulan Binay, “Boşandık ve bitti. Başka söyleyecek bir şey yok” dedi.

blank

MAL PAYLAŞIMI HAKKINDA KONUŞTU

Mal paylaşımı hakkında da açıklamalarda bulunan Binay, “Bunların konuşulması bile çok ayıp. Böyle şeyler yok. Herhangi bir talebim olmadı.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.