Al Pacino gönlünü 53 yaş küçük yapımcıya kaptırdı!

Hollywood’un ünlü ismi Al Pacino özel hayatı ile magazin gündeminden düşmüyor. 81 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Al Pacino’nun kendisinden 53 yaş küçük Kuveyt asıllı Amerikalı yapımcı Noor Alfallah ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ve hayat verdiği karakterlerle hafızalarda yer edinen Al Pacino şimdi de özel hayatı ile gündeme geldi. Page Six’in haberine göre 81 yaşındaki Al Pacino, kendisinden 53 yaş küçük Kuveyt asıllı Amerikalı Noor Alfallah’a gönlünü kaptırdı.

blank

Geçtiğimiz günlerde bir resim sergisinin açılışına katılan ve arkadaşları ile yemek yemeye giden Al Pacino ile Noor Alfallah’ın yan yana olduğu fotoğraf ünlü aktör Jason Momoa tarafından paylaşıldı. İkilinin samimi olarak poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Noor Alfallah ile Al Pacino, iddialara göre 2020 yılından bu yana romantik bir ilişki yaşıyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.