Magazin dünyasının taze ve yeni çiftleri gecelerde eğlendi

Kısa süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz- Defne Samyeli, yeni birlikteliğe yelken açan Kerem Alışık- Gonca Vuslateri ve Hazal Filiz Küçükköse-Ali Mert objektiflere yansıdı.

Nisan ayında Tuan Tunalı’dan olaylı bir şekilde boşanan Hazal Filiz Küçükköse, adının Ali Mert olduğu öğrenilen yeni aşkıyla kameralara yansıdı.

6 saat bir mekânda kalan çift, samimi görüntüler çizdi. Alkol yüzünden ayakta durmakta güçlük çeken Küçükköse, mekânda tanıştığı bir kadın yardımıyla aracına bindi. Alkollü bir şekilde araç kullanan oyuncu, Etiler’de yaklaşık bir saat bekleyerek gazetecileri kontrol etti. Etrafta kimsenin olmadığını sanan oyuncu, arkadaşlarını taksiyle gönderdi. Arka koltuktan ön koltuğa gelen Ail Mert ve oyuncu öpüştü. İkili ardından Zekeriyaköy’e doğru hareket etti.

Kerem’in Leyla’sı

En son Songül Öden ile aşk yaşayan Kerem Alışık, eşi Burak Erdoğan’dan ayrılan Gonca Vuslateri ile birlikte Cihangir Jash’ın üst katını kendileri için kapattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gazetecileri fark eden ikili, mekân içerisinde panik yaşadı. İçeride sürekli sağa sola koşan Alışık, çareyi yanlarına iki kız arkadaşını çağırmakta buldu. Daha sonra mekânın ışıkları kapatıldı. Alışık, koşar adım mekândan tek başına çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.