Madonna, Florida konserini iki saat ertelediği için dava edildi

Efsane şarkıcı Madonna Mademe X turnesinin Florida konserini iki saat ertelediği için dava edildi. Şarkıcı söz konusu dava için Twitter’dan paylaştığı video ile cevap verdi.

TMZ’in haberine göre; Nate Hallonder, yaklaşık bin dolar karşılığında 17 Aralık akşamı Miami’de düzenlenecek etkinliğe üç bilet aldı.

Sahne saatinin 20:30’dan 22:30’a alındığını öğrenen Hollander, biletlerinin iadesini istedi ancak olumsuz yanıt aldı.

Toplam 1024 dolarlık 3 adet bileti olduğunu ve para iadesi istediğini söyleyen Hollander bu talebine yanıt gelmeyince dava açma yoluna gitti.

Ertesi sabah çocuklarının okula, kendisinin ise işe gitmesi gerektiğini belirten bilet sahibi konsere gitmekten vazgeçti. Hollander biletlerini iptal etmek ve parasını geri almak için organizatörlere başvurdu fakat isteği reddedildi. Ticketmaster adlı internet sitesi üzerinden biletlerini satışa çıkardığında konser saatindeki değişikliğin biletlerin değerini düşürdüğünü gördü ve ödediği miktarı geri alamadı.

Bunun üzerine dava açmaya karar veren Hollander, Madonna ve organizatörlerin şarkıcının bir önceki gösterisinden dolayı konserinin akşam 8.30’da başlamayacağını daha önceden bildiğini ya da bilmesi gerektiğini dava dilekçesinde ileri sürdü.

Bu haber üzerine hayranlarının da toplu bir dava açacağı konuşuluyor.

MADONNA’DAN AÇIKLAMA

Madonna bu olay sonrası sosyal medyadan video paylaşarak eleştirilere yanıt verdi. Bir piyano üzerine oturan Madonna, “Hepinizin şunu anlaması lazım; kraliçe asla geç kalmaz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.