Macaulay Culkin, oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı

Bir dönemin yıldız çocuk oyuncusu Macaulay Culkin: Noel dönemlerinde dışarı çıkmıyorum!

Evde Tek Başına serisiyle 90’lı yıllara damga vuran çocuk oyunculardan Macaulay Culkin, The Ellen DeGeneres Show’a ilk kez konuk oldu.

Keyifli bir sohbet eden ikiliden 37 yaşındaki aktör, yüzünün küçüklüğünden beri hiç değişmediğini belirterek, şöhretin kendisine iyi geldiğini söyledi.

blank
Macaulay Culkin

Eski filmlerini izlemediğini anlatan Culcin, “Fakat yine de Noel döneminde fazla dışarı çıkmamaya gayret ediyorum” diyerek, izleyenleri güldürdü.

Hayranlarının, kendisinden elini yüzüne koyarak şaşırmış pozunu yeniden vermesini istediğini belirten oyuncu, “Neredeyse 40 yaşındayım. Bu isteklerini yerine getirmiyorum. ‘Hayır’ diyorum” şeklinde konuştu.

Macaulay Culkin

13-14 yaşlarında oyuncuğu bırakan Culcin, “Çünkü bıkmıştım ve yorulmuştum. Liseye gitmek istiyordum ve bu hayalimi gerçekleştirdim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.