Loris Karius’un menajeri Beşiktaş ile sözleşmenin feshedildiği iddiasını yalanladı

Alman kaleci Loris Karius’un menajeri Florian Goll, oyuncunun Beşiktaş’la olan sözleşmesini feshettiği iddialarını yalanladı.

Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius‘un danışmanı Florian Goll, futbolcunun sözleşmesini feshettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Skorer’den Ahmet Turna’nın haberine göre Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius’un danışmanı Florian Goll, “Karius, Beşiktaş’tan ayrılmadı. Sözleşme sürüyor ama sorunlar var” ifadelerini kullandı.

Bild’de yer alan habere göre Goll, şunları söyledi:

“İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

“Beşiktaş’tan ayrıldığımız iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Karius’un Beşiktaş ile olan sözleşmesi devam ediyor fakat sorunlar yok da diyemem. Sorunlarımız asla koronavirüs yüzünden değil. 2019 Mart ayından bugüne kadar yaklaşık 1.6 milyon euro’luk ödeme yapılmadı. FIFA’ya bu konu yüzünden şikayette bulunduk. Aynı şey geçtiğimiz sezon da olmuştu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.