Lezzet Akademisi’nin bu haftaki konuk jürisi Gonca Vuslateri

Hem öğreten hem yarıştıran yarışmanın bu haftaki sınavında köfte ve piyaz var!

Kimler fenomen şeflerden tam puan alacak? Moderatörlüğünü Sedef İybar’ın yaptığı rekabet dolu yarışmanın jüri koltuğunda Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna bulunuyor.

TAVA ALEVSİZ KÖFTE SOĞANSIZ OLMUYOR

Cansu ve Ecem’in kıyasıya geçen rekabetleri kızların gücünü gösterdi! Ancak Ecem’in sakarlıkları bu rekabeti kaybetmesine mi yol açacak? Yarışmaya bu hafta katılan Furkan Akça, ilk bölüm heyecanını yenip, şeflerinden puanları toplayabilecek mi? Soğanın göz yaşartması karşısında yarışmacılar hangi taktikleri kullanacak? Fenomen şef İsmet Saz hangi yarışmacıya hediye verdi? Tavadan yükselen alevler gibi, jüri ile yarışmacıların arasındaki gerginlik de artıyor! Yaşanan bu gerginlik nasıl sonuçlanacak?

blank

LEZZET AKADEMİSİ’NDE GONCA VUSLATERİ NEŞESİ!

Lezzet Akademisi’nin bu bölümde konuk jürisi yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri! Eğlenceli kimliğiyle gittiği her yere renk katan oyuncu, yapılan yemekleri beğenecek mi? Köfte, piyaz menüsünde hangi yarışmacılara yüksek not verirken kimlere zayıf not verecek?

ETİN UZMANI CÜNEYT ASAN!

Lezzet Akademisi’nin diğer konuk jürisi Cüneyt Asan. Et üzerine olan engin tecrübesiyle bilinen Asan, köfteyle ilgili nasıl püf noktalardan bahsedecek? Tüm bu soruların cevabı Lezzet Akademisi’nin yeni bölümünde!

Lezzet Akademisi her Pazar saat 16.15’te Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.