Leonardo DiCaprio’nun ‘Titanik’ filmindeki kostümü açık artırmaya çıkıyor

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun gişe rekorları kıran ‘Titanic’ filminde giydiği kostüm, müzayedede açık artırmaya çıkarılıyor. Beyaz yakasız gömlek, fitilli kadife pantolon ve siyah yelekten oluşan takımın 120 bin dolar ile 240 bin dolar (6.6 milyon TL) alıcı bulması bekleniyor.

Kate Winslet’in Rose Dewitt Bukater ve Leonardo DiCaprio’nun Jack Dawson’u canlandırdığı ‘Titanik’ filmi üzerinden 26 yıl geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor.

Jack rolüyle hafızalara kazınan DiCaprio’nun filmde giydiği kostüm de dahil kült yapımdaki bazı hatıralar önümüzdeki ay düzenlenecek müzayedede açık artırmada satışa çıkacak.

blank

YELEĞİN İÇİNDEKİ ÖZEL ETİKETTE İSMİ YAZIYOR
Koleksiyon, beyaz yakasız bir gömlek, askılarıyla birlikte fitilli kadife bir pantolon ve kömür rengi bir yelekten oluşuyor.

Yeleğin içindeki özel etikette terzi Dominic Gherardi’nin adı bulunuyor. Ayrıca Ağustos 1996 tarihi ile birlikte ‘Bay Leonardo DiCaprio’ yazısı dikkat çekiyor.

240 BİN DOLAR
Kıyafeti satan Propstore, gişe rekorları kıran yapımın çekimleri sırasında 22 yaşında olan DiCaprio’nun kostümünün 120 bin dolar ile 240 bin dolar (6.6 milyon TL) arasında bir fiyata alıcı bulmasını bekliyor.

BİRÇOK KÜLT FİLMİN EŞYALARI AÇIK ARTIRMADA OLACAK
İngiltere’nin başkenti Londra’da 9 Kasım’da başlayıp, 12 Kasım’da sona ermesi planlanan ihalede birçok efsane filmde kullanılan eşyalar da açık artırmaya çıkacak.

Dikkat çeken eşyalar arasında olan 1977 tarihli ‘Yıldız Savaşları: Yeni Bir Umut’ filmindeki ünlü robot C-3PO’nun kafası için uzmanlar, satış fiyatının 1 milyon pounda kadar yükselebileceğini belirtti.

Gladyatör filminde Joaquin Phoenix’in giydiği kostümün ve 1982 tarihli bilim kurgu filmi Blade Runner’da androidi canlandıran aktiris Joanna Cassidy’nin giydiği ünlü kostümün fiyatı, 60 bin pound olarak öngörüldü.

Serinin ikinci filmi ‘Indiana Jones: Kamçılı Adam’ filminin başrolündeki Harrison Ford’un kullandığı kamçıya 200 bin pound etiket kondu.

Satışa çıkan diğer eşyalar arasında 1986 tarihli Aliens filminden uzay taşıtı modeli, Kaptan Amerika’nın kalkanı, Karayip Korsanları’ndan kostüm ve yine Yıldız Savaşları’ndan savaş pilotu kaskı dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.