Lens’in performansındaki düşüş, Fenerbahçe’yi dibe vurdurdu

Fenerbahçe’de Jeremain Lens’in son dönemde performansının düşmesi, sarı-lacivertli takımın kötü gidişatında etkili oldu.

Fenerbahçe’ye gelir gelmez uyum sağlayan ve etkili futboluyla taraftarların sevgilisi olan Lens’in yaşadığı form düşüşü hayal kırıklığına neden oldu.

SAVUNAN DA VAR

Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında şampiyonluk yarışında gerilerde kalan ve Avrupa Ligi’nden de elenen Fenerbahçe zor bir dönem geçiriyor. Takvim’in haberine göre; bazı taraftarlar “Ne oldu sana Lens” derken bazıları da “Evet formsuz ama her maçı da o kazandıramaz ki. Gereğinden fazla ona yüklenildi. Onun da insan olduğunu unutmamak lazım” dediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.