Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun kalçaları in Angela Merkel’in göğüsleri out

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in çok konuşulan göğüs dekoltesinin yerini, Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun kalçaları aldı. Trudeau kalçalarıyla sosyal medyayı salladı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in bir dönem çok konuşulan göğüs dekoltesinin yerini, Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun sosyal medyada en son paylaşılan fotoğrafı alacak gibi duruyor.

blank

KANADA BAŞBAKANI YAKIŞIKLILIĞIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Başbakanlığının yanı sıra yakışıklılığı ve karizmasıyla da sık sık gündeme gelen Kanada Başbakanı Justin Trudeau, konuşmacı olarak katıldığı bir etkinlikte arkadan çekilen pozuyla, bu kez de kalçalarıyla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

ALMANYA BAŞBAKANI’NIN GÖĞÜSLERİ OUT KANADA BAŞBAKANIN KALÇALARI IN

Bir etkinliğe konuşmacı olarak katılan Trudeau, ceketini üstünden çıkardığı ve gömleğinin kollarını sıvadığı arkadan çekilmiş pozuyla, sosyal medya kullanıcılarının tüm dikkatini ‘kalçalarına’ çekti. Akıllara bir dönem Almanya Başbakanı Angela Merkel’in göğüs dekoltesi geldi. Sosyal medyada Merkel’in göğüsleri out, Trudeau’nun kalçaları in oldu.

DONALD TRUMP’IN KIZI DA KANADA BAŞBAKANI’NA HAYRAN OLMUŞTU

10 gün önce ABD’ye resmi ziyarette bulunan Trudeau, ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump’ı da etkisi altına almıştı. Ivanka Trump’ın Trudeau’ya ilgi dolu bakışları dünya basınında günlerce konuşulmuştu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.