LeBron James’in oğlu kalp krizi geçirdi

NBA efsanesi LeBron James’in 18 yaşındaki oğlu Bronny James basketbol takımı ile yaptığı antrenman sırasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Bronny James yoğun bakıma alındı.

NBA efsanesi dünyaca ünlü basketbolcu LeBron James’in 18 yaşındaki oğlu Bronny James, Güney California Üniversitesi’nin basketbol takımında antrenman yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan James’in ilk olarak yoğun bakıma alındığı ardından sağlık durumunun stabil olduğu ve yoğun bakımdan çıkarıldığı açıklandı.

Ailenin sözcüsü ABD basınına yaptığı açıklamada, “James ailesi için saygı ve mahremiyet istiyoruz ve daha fazla bilgi olduğunda medya ile yeni bilgileri paylaşacağız” dedi.

Los Angeles Lakers’ta forma giyen ve tüm zamanların en iyi basketbolcularından biri olarak kabul edilen LeBron James, kariyeri sona ermeden önce oğlunun bir gün onunla birlikte NBA’de oynamak istediğini ifade etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.