Berk Gürman ve Öykü Gürman kardeşlerden “Gel Habibi”

Kariyerlerine Evlerinin önü boyalı direk ( 2008 ) albümüyle başlayan Öykü Gürman&Berk Gürman kardeşler en son yaptıkları Nankör Kedi ( 2015 ) düetinden sonra, aranjesi ve bestesi Berk Gürman’a sözleri Kike Cruz ve Berk Gürman’a ait olan Gel Habibi (Dibujame) projesiyle bu kez uluslararası bir trioyla yazın sürprizini yapıyorlar.

YouTube video

The Gürman Entertainment etiketiyle dinleyiciyle buluşan eserin yapımcılığını ve creative direktörlüğü Adnan Gürman , klip yönetmenliğinin Türkiye ayağını Mert Söylemez, İspanya ayağını Javier Lopez üstlendi.

Cuma günü yayına giren Gel Habibi İspanya ve Türkiye’de büyük beğeni topladı. Ağustos ayında çıkaracağı diğer sürpriz trioda ise Cordobalı kardeşler Amara Rodes ve Coral Rodes ( Las Rodes ) ile bir araya geldi. İspanyollara Karadeniz türküsü okutmak da flamenko oryent köklerini ispatlar nitelikte.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.