Lady Gaga, hakkında akıl almaz iddia

İnternet trolleri ve komplo teorisyenleri yeniden iş başında.

İnternet aleminde garip ve ilginç iddialar dolanıyor. Mesela Lady Gaga’nın katil olduğuna dair rivayetler var. Aslında bu iddialar bir dönem sona ermişti, ancak son günlerde nedense yeniden gündeme getirildi. Teorisyenler Lady Gaga’nın, Lina Morgana adında başka bir müzisyeni öldürüp, stil ve şarkılarını çalmakla suçluyor.

Lina öldükten iki hafta sonra Gaga müzik piyasasında yükselişe geçti. İddialarda ünlü şarkıcının bugün kullandığı stillerin neredeyse tamamının Lina Morgana’ya benzediği ileri sürüldü.

Lina’nın hayranlarından bazıları bu konuyla ilgili bir takım kanıtlar olduğunu da belirtti. Güya Lady Gaga, kliplerinde suçunu itiraf ettiğine dair bir takım ipuçları bırakıyormuş. Mesela bir klibinde gazete sayfasında “Lady No More Gaga” yazıyor. Teorisyenler de bu cümlenin Morgana’ya benzediğini ve bunun tesadüf olmadığını vurguluyor.

gaga-linda

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.