Kurban Bayramı’nda mutfağınızdaki en pratik yardımcı Goldmaster Promax Kıyma Makinesi olacak

Geliştirdiği inovatif ürünlerle hayatımızı kolaylaştıran Goldmaster, Promax Kıyma Makinesi ile Kurban Bayramı’nda mutfağınızda hijyenik ortamda kıyma hazırlama imkanı sunuyor. Kıymanın yanı sıra salça, sucuk, sosis, içli köfte yapım aparatları ile de mutfağınızda harikalar yaratıyor.

4 özelliği bir arada sunan yapısı ve 2000 Watt motor gücü ile dikkat çeken Goldmaster Promax Kıyma Makinesi GM-217 ile evde kendi kıymanızı, salçanızı, sosis ve sucuğunuzu kolayca yapabilirsiniz. Dişli sıyırmaların önüne geçen paslanmaz çelik dişli bıçaklarıyla uzun yıllar kullanabileceğiniz ürün, aşırı ısınma korumalı %100 bakır motora ve paslanmaz çelik özellikte ince, orta ve kalın kesme başlıklarına sahip. Geniş gıda toplama alanı ile kullanım kolaylığı sağlayan Goldmaster Promax Kıyma Makinesi, etiniz içeride sıkışırsa geri sarma özelliği sayesinde işleminize kaldığınız yerden devam etme imkanı da sunuyor.

Salça yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

İleri geri sarma özelliğiyle her türlü eti kısa sürede çekmeye imkan tanıyan ürün yaz aylarının en zahmetli işlerinden biri olan salça yapımını da pratik hale getiriyor ve tek tuşla salçanızı hazırlamanızı sağlıyor.

blank

İster sucuk yapın, ister içli köfte

İstediğiniz baharatları ekleyerek sucuk ve sosisinizi yapabileceğiniz Goldmaster Promax Kıyma makinesi, Türk Mutfağı’nın özel yemeklerinden içli köfteyi hazırlamak için de özel bir aparata sahip.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.