Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de izlenebilecek

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, discovery+ ayrıcalığıyla 23 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de izlenebilecek.

YouTube video

Yerli ve yabancı dizi ve filmden belgesellere, benzeri olmayan farklı programlardan discovery+ içeriklerine izleyicilerine geniş bir yelpazede içerik sunan BluTV, şimdi de dünyanın en çok izlenen spor etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Tokyo’da gerçekleşecek 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın her anı, her spor, her madalya, sadece discovery+ aracılığıyla BluTV’de izlenebilecek. Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarının yanı sıra sadece BluTV üyelerine özel ilave 7 yeni canlı yayın kanalıyla en kapsamlı Olimpiyat yayını BluTV’de. Dünya ile eş zamanlı olarak İngilizce yayınlanacak 7 ilave Eurosport canlı yayın kanalında raket sporları, golf, artistik sporlar, futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve dövüş sporları gibi branşlar yayınlanacak. Eurosport 1; yüzme, atletizm, artistik jimnastik, tenis, bisiklet yayınlarıyla Eurosport 2 ise kaykay, sörf, BMX, tırmanış, 3×3 basketbol yayınlarıyla birbirinden eğlenceli karşılaşmaları evlere taşıyacak. Toplam 33 ana spor dalında, çok çeşitli branşlarda gerçekleşecek heyecan verici spor müsabakaları canlı olarak platformun üyeleriyle buluşacak. Dünyanın dört bir yanından 11 bin sporcunun kıyasıya mücadele vereceği, soluksuz izlenecek performanslara tanık olacağımız Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları, 17 gün boyunca izleyenlere seyir keyfi yüksek dakikalar sunacak. Türkiye’nin şu ana kadar 18 branşta 108 sporcu ile kota hakkı kazandığı Tokyo 2020 Olimpiyatları, discovery+ ayrıcalığıyla yaz günlerini BluTV’de daha eğlenceli kılacak.

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları,23 Temmuz’dan itibaren discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de!

BLUTV:BluTV, ilk olarak 2016’da Türkiye’de ve ardından 2018’de Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da hizmete giren ve tüm dünyada Türkçe ve Arapça konuşan tüm izleyicilere sunulan önde gelen abonelikli online video izleme platformudur (SVOD). Discovery ile stratejik ortaklığının ardından BluTV, platformda discovery+ içeriklerini ve Discovery, Discovery Science, Eurosport 1 ve Eurosport 2 gibi kanalları yayınlamaya başladı. BluTV 5. yılını kutlarken, dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşan BluTV orijinal içerikleri, Türk dizileri ve filmleri, Hollywood ve uluslararası dizi ve filmleri içeren geniş bir içerik yelpazesi sunar. BluTV, dünya çapında milyonlarca insana ulaşan 37 orijinal içerik üretmiştir ve üyelerine 10.000 saatten fazla premium içerik ve canlı TV izleme seçeneği sunmaktadır.BluTV global olarak en geniş Türk içerik portföyünü tek çatı altında toplamaktadır.

Discovery +: Discovery+, dünyanın en iyi gerçek hayata dayalı eğlence içeriğini sunan global çevrimiçi video izleme hizmetidir. Mayıs’tan itibaren Türkiye’de BluTV üzerinden erişilebilen discovery+, BluTV üyelerine yaşam tarzı, suç ve polisiye, macera ve keşif, bilim ve teknoloji, doğa, hayvalar, otomobil, yemek ve spor gibi çok geniş bir yelpazede gerçek hayata dayalı içerik sunmaktadir. Öne çıkan belgeseller ve programlar arasında American Detective, Oprah’nın Super Soul’u, Lady Gucci, Bob and Giada in Italy, Estonia, Endangered, They Call Me Dr. Miami, Gold Rush ve 90 Day Diaries yer almaktadır. Ayrıca Discovery Inc. bünyesindeki Discovery Channel, Discovery Science, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC ve DMAX kanalları canlı yayınla BluTV üzerinden izlenebilmektedir

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.