“Kulyas Lanetin Bedeli” filmi vizyonda korku rüzgarı estirecek

10 Mayıs tarihinde vizyona giren “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku tarzındaki sinema filminin galası Sapphire AVM’de yapıldı.

Davetlilerin şıklık yarışında olduğu gecede “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku filmi ekibi tam kadro katıldı. Tüm ekibin heyecanı gözlerinden okunurken filmin yönetmeni Yunus Şevik, ayrı bir mutluluk ve adrenalinle gece süresince tüm konuklarla yakından ilgilendi.

blank

Gelen konukları girişte karşılayan cin makyajlı oyuncular davetlilerin ilgi odağı oldular.

Gecede usta oyuncu Halil Kumova farklı tarzıyla dikkat çekerken yönetmen Yunus Şevik ve oyuncu Kübra Kılınçkaya ve Nurdan Paksoy şıklıklarıyla göz kamaştırdılar. Erdem Yılmaz, Kübra Kılınçkaya, Nurdan Paksoy, Emre Kılın, Onur Serimer ve Halil Kumova gibi isimlerin rol aldığı korku filminin gösterimi sonrası tüm oyuncular birbirine sarılarak başarılarını kutladılar.

YouTube video

“KULYAS LANETİN BEDELİ” İSİMLİ SİNEMA FİLMİNİN GÖRÜNTÜLERİNDEN BİRDE KLİP HAZIRLANDI

YouTube video

Korku tarzındaki sinema filmi Kulyas cin kabilesini işlerken bu film için yapılan eserde ilk cin şarkısı oldu. Rap tarzındaki cin şarkısının söz ve müziği Kodes imzası taşırken, eseri film için Kodes seslendirdi. Çekilen sahneleriyle ve oyuncularıyıa gişede önemli bir çıkış yakalayan “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku filmi müzikleriylede farkını ortaya koydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.