Serap Zincir “Kaçın Kurası”

Serap Zincir, büyük hayranı olduğu Sezen Aksu’nun ”Kaçın Kurası” isimli şarkısını kendine has yorumuyla yeniden seslendirdi.

Büyük bir özveriyle yeniden yorumlanan ve arenje edilen ”Kaçın Kurası” isimli şarkıya renkli birde klip çekildi.Yönetmenliğini Emrah Özbilen’in üstlendiği klip çekimleri 2 günlüğüne kapatılan Kumburgaz Marin Princess Hotel’de gerçekleştirildi.Oldukça hareketli sahnelerin olduğu klipte Serap Zincir’e dansçılarda eşlik etti.

Seyhan müzik etiketiyle müzik severlerin beğenisine sunulan şarkının Aranjörlüğünü Mert Aydın üstlenirken, klip ise önümüzdeki günlerde dijital platformlardan yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.