Küba masalına farklı bir bakış

Devrimin son kalesi Fidel’in Küba’sını birkaç kelime ile anlatmak ne mümkün!

Che Guevara, rom ve puro, 60’lardan kalma rengarenk eski Amerikan arabaları, birbirinden lezzetli yemekler, dost canlısı insanlar, müzik-dans-eğlence, Ernest Hemingway’in ayak izleri, dünyanın en güzel kokteylleri… Fotoğraf sanatçısı Engin Güneysu ile 12 gün boyunca tüm bu deneyimleri yaşarken, Küba’daki en güzel anları fotoğraf ile ölümsüzleştirmenin sırlarını da öğreniyor olacaksınız.

Belgesel ve sokak fotoğrafçılığı alanlarında sanatsal çalışmalarını yurt dışında sürdüren Engin Güneysu’nun katılımıyla 12 gün sürecek Küba turuna Türk rehber eşlik edecek. 1-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek seyahatte, klasik tur rotalarının dışında Küba yaşanacak, sokaklar keşfedilecek. Fotoğraf sanatçısı Engin Güneysu ise “O anları ölümsüzleştirmenin” inceliklerini düzenleyeceği atölyeler ile katılımcılara aktaracak. Küba tutkunları, eşsiz lezzetlerle renklenecek tur sırasında fotoğraf atölyelerinde “sokak fotoğrafçılığı”nın inceliklerini ve tekniklerini öğrenme fırsatı bulacak. Küba turu “Seyyah gibi gezmek için” sloganıyla konuklarını ağırlayan Düş Patikası tarafından organize ediliyor.

blank

www.duspatikasi.com

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.