Koronavirüs salgınına karşın Süper Lig maçları oynanmaya devam edecek

Spor camiasının gözlerinin çevirdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı sonucunda futbol ve basketbol liglerinin tatil edilmesine ilişkin bir karar çıkmadı. Türkiye’de spor müsabakaları seyircisiz olarak oynanmaya devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Kovid-19 ile mücadele ederken sanayisi ve ekonomisi ile tüm çarkların dönmesini sağlamak kolay değildir. Devletimizin yanı sıra özel sökterin de üzerine düşenenler var. Bugün alacağımız kararlarla bu süreci atlatacağız” dedi.

TOPLANTI BASINA KAPALI YAPILDI

Ayrıca Erdoğan, “Günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin pek çok boyutu yanında ciddi ekonomik sonuçları da ortaya çıkacaktır. Birlikte aşacağız, buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından toplantı basına kapatıldı.

14:00’te başlayan toplantıya tüm bakanlar, Koronvirüs Bilim Kurulu üyeleri, Merkez Bankası Başkanı ve çok sayıda kurum yetkilisi olmak üzere 85 kişi katıldı.

LİGLERE ARA YOK

Spor dünyasının gözlerini çevirdiği toplantıda, spor müsabakalarının ara verilmesine dair bir karar çıkmadı. Buna göre futbol ve basketbol maçları seyircisiz olarak oynanmaya devam edecek.

27. haftanın maçları şöyle:

20 MART CUMA

20:00 Fenerbahçe – Hes Kablo Kayserispor

21 MART CUMARTESİ

14:00 Gaziantep FK – MKE Ankaragücü

17:00 BtcTurk Yeni Malatyaspor – Kasımpaşa

17:00 Demir Grup Sivasspor – Yukatel Denizlispor

20:00 Beşiktaş – Fraport- TAV Antalyaspor

22 MART PAZAR

13:30 Gençlerbirliği – İttifak Holding Konyaspor

16:00 Çaykur Rizespor – Galatasaray

19:00 Medipol Başakşehir – Aytemiz Alanyaspor

19:00 Göztepe – Trabzonspor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.