Kıvanç Tatlıtuğ’un son tarzı Indiana Jones’a benzetildi!

Türkiye’nin sevilen oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla ve kendine has tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımındaki tarzı sevenleri tarafından Indiana Jones karakterine benzetildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Instagram’da paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyada gündem olmayı başardı. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde eşi Başak Dizer ile tatil yapan Tatlıtuğ, yeni tarzıyla çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yine birbirinden ilginç yorumların yapıldığı paylaşımda en dikkat çekenlerden birisi de “Indiana Jones” benzetmesi oldu. Harrison Ford tarafından canlandırılan Indiana Jones, şapkası, deri ceketi ve kırbacı ile ön plana çıkıyor.

“KARİZMANIN VERGİSİNİ VER, BİZ DE NASİPLENELİM”

Yakışıklı oyuncunun paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum yapılırken hayranlarının yazdıkları yorumlar gözlerden kaçmadı. “Kıvanç Bey, gün geçtikçe daha da yakışıklı oluyorsunuz” ve “Karizmanın vergisini ver, biz de nasiplenelim” şeklinde yapılan yorumların yanı sıra bazıları ise Tatlıtuğ’u İngiliz futbolcu David Bekcham’a benzetti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.